Restaurace Florian
- Středočeský kraj
- Jílové u Prahy
- Masarykovo náměstí 25, 25401
Typy akce:
- Svatba
- Konference
- Párty / oslava / večírek
- Smuteční hostina
- Firemní večírek
- Koncert / umělecké vystoupení
- Marketingová akce
- Meeting
- Seminář / workshop / školení
- Výstava / vernisáž
- Veletrh
- Tiskovka
- Privátní snídaně / oběd / večeře
- Raut
- Rozlučka se svobodou
- Slavnostní oběd / večeře
Atributy:
Kapacita:
- 0 ubytování
- 110 stravování
- 110 sál
Možnost blokace celého objektu.
Parkovací místa:
neuvedeno
%
Nehodnoceno
Popis
V případě zájmu o rezervaci či bližší informace kontaktuje přímo podnik
telefon: +420 241 950 625
email: restaurace@florianjilove.cz
web: florianjilove.cz
Zaujal Vás tento podnik? Uložte si ho do oblíbených, ať se nezdržujete příště hledáním.
Máte tip na výborný podnik? Pošlete nám jej na info@eventino.cz
_______________________
O nás
Restaurace je ve starém měštanském domě, který kdysi býval majetkem magistra Kellyho.
Bio hovězí maso
Můžete si vybrat z jídel českého regionu, která se pravidelně obměňují, dle sezóny a aktuální nabídky surovin našich českých dodavatelů a farmářů z okolí. Zvláště pak vyzrálé hovězí maso z jílovského bio-eko chovu, na jehož úpravu a prodej jsme v roce 2012 získali certifikát. Zpracováváme vždy celý hovězí kus, všechny jeho partie, pečením, pomalým dušením a grilováním na žhavém dřevěném uhlí.
Prostory restaurace
Hlavní sál v prvním patře s krbem, galerií a kapacitou až 110 míst
s možností pořádání společenských a kulturních akcí.
Restaurace v přízemí s krbem a celkovou kapacitou 80 míst. Samostatný salónek s 18 místy.
V letním období otevřena zahrádka.
Zdroj: www.florianjilove.cz; www.restu.cz
telefon: +420 241 950 625
email: restaurace@florianjilove.cz
web: florianjilove.cz
Zaujal Vás tento podnik? Uložte si ho do oblíbených, ať se nezdržujete příště hledáním.
Máte tip na výborný podnik? Pošlete nám jej na info@eventino.cz
_______________________
O nás
Restaurace je ve starém měštanském domě, který kdysi býval majetkem magistra Kellyho.
Bio hovězí maso
Můžete si vybrat z jídel českého regionu, která se pravidelně obměňují, dle sezóny a aktuální nabídky surovin našich českých dodavatelů a farmářů z okolí. Zvláště pak vyzrálé hovězí maso z jílovského bio-eko chovu, na jehož úpravu a prodej jsme v roce 2012 získali certifikát. Zpracováváme vždy celý hovězí kus, všechny jeho partie, pečením, pomalým dušením a grilováním na žhavém dřevěném uhlí.
Prostory restaurace
Hlavní sál v prvním patře s krbem, galerií a kapacitou až 110 míst
s možností pořádání společenských a kulturních akcí.
Restaurace v přízemí s krbem a celkovou kapacitou 80 míst. Samostatný salónek s 18 místy.
V letním období otevřena zahrádka.
Zdroj: www.florianjilove.cz; www.restu.cz
Otevírací doba
nevyplněno